Как ви даваме сигурност и спокойствие?

Десетилетия наред, сървърите и персоналните компютри се защитават предимно от системи за сигурност, които разчитат на готови и редовно актуализирани бази данни с хашове на вируси. Информацията в тях се използва по време на сканиранията с цел да се улови злонамерен код или хакерски действия. Ако обаче в тази база няма данни за нов или различен вирус и той атакува вашия уебсайт или сървър, вие няма да разберете докато той не е добавен в базата данни, което на практика позволява на иновативни хакери и вируси свободно да взломяват кода ви.
За да нямаме този проблем ние използваме NuSEC автоматични интуитивни алгоритми, за да установим евентуално злонамерено поведение в стартираните процеси на съответния сървър и във файловете на вашия уебсайт. Мониторингът се осъществява денонощно - 24/7/365 от изкуствен интелект както и се следи от нашите дежурни екипи в support центровете ни. При установено злонамереното поведение, без да има нужда от бази данни с вирусни хашове, които трябва да се обновяват ежедневно, защитните ни системи улавят и предприемат действия срещу възникналият опит за зловредно поведение, а при нужда от намеса на физически екип винаги има кой да го направи за да гарантираме на 100% че всяка атака ще е преустановена веднага и данните ви ще са защитени.

- Ние сме експерти в сигурността.

- Ние се грижим клиентите ни да ограничат бъдещите рискове от хакерски атаки.

- Ние се стремим да сме една стъпка пред хакерите!

- Ние работим със специалисти от цял свят и ползваме база данни за най-новите вирусни дефиниции и хакерски похвати и логаритми за да знаем за тях преди да са достигнали до вас!Ако вие имате уебсайт значи сте потенциална мишена за хакерите. Ако сайтът ви се държи "странно" или "необичайно" може вече да е хакнат. Ако уебсайта ви е създаден със CMS система за скромна сума от частно лице то вашият уебсайт е 100% беззащитен срещу каквито и да било атаки. Ако искате вашият уеб сайт да бъде сигурен (ако ползвате регистрационна форма или пазарска кошница вие носите отговорност за личните данни на всеки ваш потребител) потърсете ни, ние можем да ви помогнем.

Хакерските намеси може да са не само в уебсайта ви, те могат да "ровят" и във мрежата ви (чрез проникване в мрежовата стена, рутер и др.) както и във вашите компютри. Много пъти го правят незабелязано с обикновенно око. Ние можем да ги засечем, спрем, а в някои случай и проследим и предадем на властите. Ние ще тестваме подробно всичко, независимо дали става дума за DOS, DDOS, DRDoS, SQL Injection или друг вид атаки, ще направим и Network penetration test на вашите мрежи. Ще тестваме и вашите пощи за Phishing Email - това е похват при който се изпраща имейл от фалшив източник с подлъгваща или невярна информация маскиран с вашият email, която подтиква получателя на имейла да извърши определени действия, целящи извличане на чувствителна информация или инсталиране на зловреден код.Потърсете ни, ние можем да ви помогнем!

Партньори: