Целта на интериорния дизайн не е само в това да създадеш красиви домове или офиси. Нашата основна цел е предоставяне на решения до ключ за жилища, търговски обекти, офиси, обществени места на най-високо ниво, като отразяваме индивидуалността на всеки наш клиент и създаваме проект, който Ви вдъхновява да сте най-доброто Ви утре и показва същността и красотата на това кои сте Вие. Ние работим в модерен стил със съвременни линии и минималистично докосване. Задачата ни е да създадем проект, който да изпълним, като управляваме дейностите по реализирането по вашето задание и предпочитания, за да Ви спестим ценно време и средства, като помагаме да избегнете скъпо струващи грешки. Вижте по-долу какво ви предлагаме
Какво ви предлагаме:

Консултация с интериорен дизайнер
2D функционални разпределения на мебелите в помещенията (чертежи в изглед отгоре)
3D визуализации с висока резолюция
Работни чертежи: точни местоположения на ключове и контакти, осветителни тела, ВиК, тавани, подови настилки, стенни покрития, декоративни елементи, мебели (без вътрешни разпределения и др.) според подадени от вас или измерени от мебелната фирма точни размери.
Планове за цялостна реализация на проекта – строително монтажни дейности, плочки за баня, подови настилки, санитария, осветителни тела, корпусна и мека мебел, пердета, завеси, щори, текстил, декоративни цокли и первази, климатици и други.

И всичко това започва само от 25/m2 *Цената е за 1 квадратен метър без ДДС. Всеки проект е индивидуален така че цената варира в зависимост от много фактори.

Вижте по-долу как да поръчате