ПЕРСОНАЛИЗИРАЙ НИ ПО ТВОЙ ВКУС:НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ И КОНФИГУРИРАМЕ САМО И СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС ПРОФЕСИОНАЛЕН САМОСТОЯТЕЛЕН CloudVPS ХОСТИНГ. При нас ще получите за компанията си точно това от което имате нужда + гъвкава система за управление и възможност за ъпгрейд на количество CPU ядра и RAM (+/-), както и SSD пространството си (само +) по всяко време. Бъдете крачка пред конкурентите ви - подсигурете бързината и сигурността на сайта си! С нашата професионална поддръжка можете да сте спокойни и да се фокусирате върху клиентите и бизнеса си!

В хостинг услугата си ще получите:
Резервиран единствено за Вас сървърен ресурс! Ползвате ефективно сървърните параметри, без да ги споделяте с никого.
Най-високо ниво на сигурност за бизнес информация, фирмени и лични данни. Защита и превенция на DDoS и хакерски атаки.
Финансово изгодни сървърни решения за Вашия бизнес. Плащате само за това, което ползвате, всичко се конфигурира специално за вашите потребности и е само за вас не споделяте сървър с никого!
Осигуряваме ви максимална гъвкавост и пълен контрол както и абсолютно НЕОГРАНИЧЕН трафик!
Невероятни производителност и скорост на световно ниво!
Безплатна миграция на сайтовете ви при нас без рискове!
Безплатни SSL сертификати за ВСИЧКИ ваши сайтове докато сте наш клиент!
99.9% гаранция за непрекъсната работа на системите 24/7/365
24/7 support в ticket система от сертифицирани професионалисти!
24/7 клиентски панел в my.WDBG.eu за ваше удобство...

Примерни цени на нашите CloudVPS хостинг услуги:
1 процесорно ядро - 44 лв./месец.
1 GB RAM - 18 лв./месец.
10 GB SSD пространство - 28 лв./месец.

Възможни пакетни конфигурации с минимални и максимални параметри:

VPS WD1 [Цена: 348 BGN / 1 г.] - RAM памет: 2 GB / SSD пространство: 25 GB / Процесорни ядра: 1 брой / Месечен трафик: 2 TB

VPS WD3 [Цена: 780 BGN / 1 г.] - RAM памет: 4 GB / SSD пространство: 65 GB / Процесорни ядра: 2 брой / Месечен трафик: 4 TB

VPS WD3 [Цена: 2088 BGN / 1 г.] - RAM памет: 16 GB / SSD пространство: 240 GB / Процесорни ядра: 6 брой / Месечен трафик: 6 TBsuperhosting

В случай че желаете да наемете споделен или VPS хостинг от външен доставчик, предлагаме ви, в ексклузивно партньорство със хостинг компания Superhosting.BG промо код за отстъпка при поръчка на нов споделен хостинг план СуперСтарт, СуперПро и СуперХостинг, както и за нов или трансфериран домейн от областите ,com, ,net, ,org, ,info, ,biz или ,eu, за период от 12 месеца:

и го използвай за своята поръчка от ТУК

Можете да вземете и виртуален сървър (VPS) 3 месеца безплатно при поръчка за една година, независимо от плана, с повече сървърни ресурси, пълен root достъп и всичко на SSD от ТУК и в меню Услуги Виртуални сървъри (VPS)

Съвременна облачна технология за модерни сайтове!
Софтуерните иновации и усилията на колегите от Superhosting.BG в сферата на изследванията и развитието на облака, ще те направят напълно независим от скъпи лицензии и доставчици. Те не разчитат на външен софтуер, а ти получаваш най-добрите и съвременни технологични решения на най-ниската възможна цена. Ето затова НИЕ работим с Superhosting.BG а ТИ, като наш клиент получаваш НАЙ-ДОБРОТО!

Бърз и безплатен трансфер
Миграция, управлявана от експерти! Експерти с повече от 18 години опит ще се погрижат за всичко, за да си спокоен че преместването на твоите сайтове е в сигурни ръце.

Безплатна миграция на всичките твои сайтове
Ние ще мигрираме всички твои сайтове и имейл акаунти напълно безплатно, без значение колко сложно е това.

В случай че сте поръчали нов уебсайт
Ние ще изберем и наемем всичко вместо вас. Не само че ще изработим сайта ви на ръка уникално и с много грижа и професионализъм, ние ще се погрижим и за домейн името и за хостинг плана ви за да нямате никакви грижи и притеснения.

Бързо и безпроблемно
Без прекъсване или ненужни усложнения. Ние работим професионално и ти гарантираме че ще получиш безупречна поддръжка от изкуствен интелект и жив съпорт които няма да те разочароват никога!

Техническа гаранция
Ако вече имате сайт и изберете да го мигрираме при нас ние ще се уверим, че той работи перфектно след трансфера преди да го пуснем онлайн. Изпипваме всичко до най-малкия детайл. Затова хиляди клиенти ни се довериха и ни се доверяват от 2014 г. и до днес.

Без грижи и нерви - НИЕ правим всичко вместо Вас!
Ние ще управляваме абсолютно всичко 24/7, ние ще се грижим за вашите услуги, ние ще ви информираме за срокове, подобрения, ние ще ги подновяваме и освежаваме всичко вместо Вас.
Zettahost

В партньорство със хостинг компания Zettahost ви предоставяме възможност за 100% безплатен хостинг както и платени варианти на Споделен Хостинг, WordPress Хостинг, Semi-Dedicated Хостинг, VPS Хостинг, SSL Сертификати, домейни и др.
Можете да видите повече от ТУКВ случай че желаете да наемете споделен или VPS хостинг от външен доставчик, предлагаме ви, в ексклузивно партньорство със хостинг компания ScalaHosting Group ft. NS1 промо код за -20% отстъпка от всички хостинг планове за първа (нова) поръчка:

и го използвай за своята поръчка от ТУК
Ако имате въпроси, ще се радваме да Ви помогнем: