Бюджетна Уеб услуга Услуги > Бюджетна Уеб услуга

ТИ кажи колко ще струва а НИЕ ще ти кажем как ще изглежда! Изпрати ни бюджета със заявката си а ние ще ти направим сайт по него!

Ние сме специалисти в областта на стратегическото планиране и дигиталния маркетинг, но за да можем правилно да насочим Вашите маркетингови усилия ще трябва да научим, колкото е възможно повече за бизнеса Ви. Нужно ни е да се запознаем с Вашия сектор, настоящите и потенциални клиенти, възможностите и очакванията, които имате от маркетинговите си усилия.

Когато сте склонни да споделите бюджета си като цяло или за конкретната кампания, ние ще можем да предложим най-ефективния начин да използвате парите си. В това се корени идеята на този метод.

Бюджетът може да се наглася – много често клиентите идват при нас с готова идея, но без да знаят колко точно ще им струва нейната реализация. Част от тези идеи са чудесни, други не толкова, а трети се нуждаят от мъничко побутване, за да свършат точно това, за което са създадени. На базата на опита ни през годините, ние ще ви помогнем да похарчите сумата която сте отделили възможно най-обективно.

Разбира се, винаги съществува възможността да Ви бъде трудно да определите точно какъв бюджет бихте искали да отделите. Ние можем да помогнем и с това, защото планирането на годишните бюджети за маркетинг е една от услугите, които често извършваме за клиентите си. Ние ще ви помогнем с насоки и консултация безплатно за да можете да решите каква да е сумата а след това ще реализираме и идеите ви на базата на нея и бизнес плана който ще изготвим за нашите екипи по вашият проект.


И така - решихте ли се? Потърсете ни и да започваме: