Брандиране на автомобили Начало > Други услуги > Брандиране на автомобили

Брандиране на автомобили

Брандирането на фирмени автомобили е сред най-популярните външни реклами сред компаниите. Рекламните надписи от фолио преобразяват вида на служебните автомобили. Те са начин всеки бранд да се превърне в разпознаваем за потребителите.
Служебните автомобили често пътуват. Дори и на път, вероятността да привлечете нови или да напомните за Вас на настоящите клиенти само с присъствието на представители на компанията и брандиран автомобил е голяма. Освен това рекламните надписи правят впечатление дори ако колата ви е паркирана на паркинг.
Брандиране на автомобили

Това означава, че в движение или не, вашият бизнес непрекъснато прави впечатление и се забелязва от всички.

Брандирането се извършва, чрез облепване със специално за целта cast фолио, известно още като автомобилно фолио, към което допълнително може да се приложи ламининат. Издържа на слънчеви и UV лъчи, сняг, дъжд, почистване с автокозметични препарати.
Брандиране на автомобили Брандиране на автомобили

Цена спрямо видовете брандиране на леки автомобили според площа за облепяне:

500 лв.
900 лв.
1400 лв.
2100 лв.
2900 лв.
20%
40%
60%
80%
100%


Цените са ориентировъчни, моля свържете се с нас за да ви дадем конкретна цена за вашият проект. Цената може да варира в зависимост от вида на проекта, сложността за изработка и брандиране на автомобила както и от броя автомобили.
За цена за брандиране на бус, автобус, тир, лодка, кораб, ремарке, самолет или др. вид превозно средство, моля свържете се с нас за индивидуален оглед и оферта.

Брандиране на автомобили


Брандиране на автомобили Брандиране на автомобили

При подготовката на файловете за печат за брандиране на автомобили от голямо значение е високото качество на изображенията. За предпочитане да се подготвят лога и други изображения във векторен вид или растерни във висока резолюция достатъчна за размерите на автомобила.

ВАЖНО!!! Непосредствено преди брандиране (облепяне със фолио) превозното средство трябва да бъде измито и подсушено. Брандираме на място (на ваш терен) за ваше удобство, като ние сме единствени които го правим в гр. Варна. Затова превозното средство моля да бъде паркирано на място със свободен достъп за работа на екипа. Това изключва платени паркинги особенно на улици с голям поток на движение което да застраши колегите, брандирането и да влоши условията за монтаж в следствие на вдигнаето на прах, вятър, студ или други климатични условия или физически фактори. ОСвен това е нужно да осигурите и свободно място за безпрепятствено и неограничено паркиране на нашият автомобил в непосредствена близост до този който ще брандираме за да осигурите безпроблемната работа на екипа.