Блог Начало > Блог

Уеб Дизайнс представи иновационна услуга на ИТ изложението в Китай


През 2019 година делегация от трима души, представители на Уеб Дизайнс, замина за Китай, за да участва на международното изложение China International Software & Information Service Fair. Представихме част от иновативната ни услуга даваща възможност на всеки собственик на уеб сайт да има собствен код, специално програмиран и маркиран за него на достъпна цена.

Още преди много години ние започнахме да разработваме технологията в кода наред с това, че въведохме % структура тогава, когато никой не беше чувал за нея, всички пишеха сайтовете в px и се съобразяваха с разделителните способности на десктопите. Ние въведохме иновацията която по-късно се появи навсякъде като т.н. респонсив дизайн.

China International Software & Information Service Fair е изложение на ИТ компании от цял свят, което се провежда всяка година в град Далиан и се спонсорира от редица институции на правителството. На него присъстваха над 50 000 души от различни сфери на информационните технологии. Участие взеха и редица фирми, които са в ТОП 500 ИТ компании в света.

Ето и малко снимки от въпросната година:


Ако имате въпроси ще се радваме да Ви помогнем: