Блог Начало > Блог

Serverless: Iaas, Paas, Saas - нова ера в сървърните облачни технологии!Като модерна компания ние се стремим винаги да сме иновативни и да предлагаме най-новата технологична среда за нашите клиенти. В този ред на мисли ви представяме новата ни инфраструктура базирана вече на изцяло модерна облачна технология serverless среда. Облачната технология се дели на три основни групи: IaaS (Infrastructure as a service), PaaS (Platform as a service) и SaaS (Software as a service).

Инфраструктурата като услуга (Infrastructure as a service или IaaS) е и най-базовата форма на облака. Тук потребителят наема инфраструктура, независимо дали става дума за истински сървъри или виртуални машини, използва дисково пространство, операционни системи, мрежова връзка. Подразделение на това направление е BaaS – „бекендът като услуга“ (Backend-as-a-service). Така или иначе, в този случай не говорим изобщо за serverless технологии.

Второто направление е софтуерът като услуга (Software as a service или SaaS), възможността по интернет да ви се достави самият софтуер, който да ползвате от облака. Например Google drive, Google docs, различните системи за управление на клиенти (CRM). Облачният доставчик тук осигурява всичко наготово – софтуера с цялата му прилежаща инфраструктура. Тук отново по-скоро не говорим за serverless технологии, защото се минава на доста по-различно ниво на услуга, което не е толкова насочено към разработчиците и собствениците на сайтове.

ЕТО ТУК ВЕЧЕ ИДВА НАШАТА НОВА СРЕДА! НИЕ предлагаме платформата ви вече като услуга (Platform as a service, PaaS) - тук потребителят получава среда за своя проект където ние извършваме програмиране, тестване, доставяне и управление на софтуерни апликации както при старите споделени сървъри, VPN и т.н. но с далеч по-голям ресурс, без cPanel но със 24/7 сървърна администрация от нашите съпорт отдели, не е необходимо вие да правите нищо а само да кажете какво искате по сайта си към нашият съпорт център за поддръжка. Ето тук нещата много сериозно се застъпват със Serverless технологиите. Тук ние предлагаме най-високото към момента технологично ниво на защита, невероятна скорост на доставяне на данните и четене и бработка на заявките, без да е необходимо да се мисли за сървъри, мрежи и бази данни. Вземайки в предвид качеството на сървърните облачни услуги за които ви казахме накратко тук и факта че нашите екипи от специалисти изработват всеки ваш уебсайт custom можете да си представите качеството което ще получите при нас - "няма по-високо" както казваше един Български футболист. За да разберете за какво говорим ще ви обясним накратко какво представлява custom web дизайна и защо да изберете custom web дизайн?

Сигурността при такъв сайт е 100%. Скоростта и лекотата на зареждане се невероятни. В комбинация и с нашите облачни технологии със сигурност ще полчуте всичко на най-високо ниво!

Получавате изцяло персонализиран уебсайт. Той е уникален и няма да прилича на друга платформа. Нещо повече – той няма да е сходен на този на вашите конкуренти в бранша. А това на свой ред ви откроява като бранд. Това е конкурентно предимство в дигиталната сфера, което няма цена и влиза в така наречените „безценни“ бранд активи.

Custom уебсайтът е начин да обвържете своята корпоративна стратегия, бизнес ценности и маркетингови инструменти по максимално най-коректния, адекватен и директен начин. Не сте обвързани с никакви ограничения. Разполагате с цялата свобода в прокарването на посланията и продуктовата си линия в дигиталния свят.

Страницата е на 100% съобразена с вашите бизнес нужди. Без нищо излишно! Без нищо забравено. Без компромис във възможността за допълнително и последващо надграждане по всяко време.

Работата е изцяло на професионалисти, защото реално по-малко опитните програмисти се наемат със създаването на open-source сайтове. Големите експерти правят сайтове с техен собствен код, което си е гаранция за сигурност и уникални крайни резултати.

От маркетингова гледна точка Custom сайтът е по-клиентоориентиран. Това спомага за пълноценно потребителско преживяване. Индивидуалният сайт дава възможност за детайлизиране на всеки етап от потребителската пътека, а с това се улеснява маркетинговият отдел и се дава възможност за по-иновативни стратегии и кампании за привличане и задържане на настоящите клиенти.

Според много специалисти, custom уебсайтът е конкурентно предимство, подобряващо онлайн репутацията и даващо на компанията преднина пред останалите играчи в сектора. Казано с прости думи, клиентът ще забележи уникалната визия на вашата платформа и ще я оцени като професионализъм и индивидуалност във вашата онлайн визитна картичка.

Custom уебсайтовете не са нито отживелица, нито рискова инвестиция. С правилния екип от професионалисти можете да постигнете изключително големи успехи в дигиталната среда с такъв тип сайт.

Ако имате въпроси или искате да поръчате моля:

Ако желаете да имате уникален уебсайт можете да го направите от