Блог Начало > Блог

Защитени ли сте във facebook? Вижте как да подобрите това...Здравейте, администрираме над 7000+ страници само във facebook и сами се досещате че при този брой е доста трудно да откликнем на всяка заявка от клиентски профил за SPAM или SCAM съобщения или друг вид измамни линкове.

Защитата на страниците ви е на най-високо ниво но това че вашите профили биват взломявани не е добър знак, тъй като всеки клиент има административни права в своята страница както и ние, което прави един хакнат ваш профил 100% заплаха и възможност за загубване на страницата ви. Това не е по наша вина а единствено по ваша.

Вашите права като Администратор на страницата са = на нашите и ако профила ви бъде взломен може да изтрият страницата ви като премахнат нас като Админ и си освободят пътя нататък.

Затова сега за пореден път качваме няколко снимки чрез който да ви насочим КАК ДА ЗАЩИТИТЕ САМИ ПРОФИЛИТЕ СИ за да нямаме подобни непроятни преживявания после. Приятно разглеждане и се надяваме да сме помогнали не само на нашите клиенти а и на много други фейсбук потребители.

Харесваш ли статията? Тогава харесай и нас @wdbg.eu и @bg.wdbg.eu Благодарим ти!

Защитени ли сте във facebook

Ако имате въпроси моля: