Хостинг и домейни Услуги Хостинг и домейни

Иновативни облачни технологии и професионална mail поддръжка! Нашите софтуерни иновации и усилията ни в сферата на изследванията и развитието на облака, ще те направят напълно независим от скъпи лицензии и доставчици.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ?

Невероятни производителност и скорост на световно ниво!
Безплатна миграция на сайтовете ви при нас без рискове!
Безплатни SSL сертификати за ВСИЧКИ ваши сайтове докато сте наш клиент!
99.9% гаранция за непрекъсната работа на системите 24/7/365
24/7 support в ticket система от сертифицирани професионалисти!
24/7 клиентски панел my.WDBG.eu за ваше удобство...


Наемане или подновяване на хостинг пакет или домейн име отнема различно време (от 2 до 24 часа). Ние конфигурираме вашите заявки по предпочитанията ви в пакета индивидуално!


NS1

В ексклузивно партньорство със хостинг компания NS1 ви предоставяме промо код за -20% отстъпка от всички хостинг планове за първа (нова) поръчка:

и го използвай за своята поръчка от ТУК


Защо предпочетохме да работим с NS1.bg?
Като част от ScalaHosting Group NS1 е признат като водещ доставчик от TrustPilot, TechRadar, PCMag, Forbes и други.

Съвременна облачна технология за модерни сайтове!
Софтуерните иновации и усилията на колегите от NS1 в сферата на изследванията и развитието на облака, ще те направят напълно независим от скъпи лицензии и доставчици. Те не разчитат на външен софтуер, а ти получаваш най-добрите и съвременни технологични решения на най-ниската възможна цена. Ето затова НИЕ работим с NS1 а ТИ, като наш клиент получаваш НАЙ-ДОБРОТО!

Бърз и безплатен трансфер
Миграция, управлявана от експерти! Експерти с повече от 18 години опит ще се погрижат за всичко, за да си спокоен че преместването на твоите сайтове е в сигурни ръце.

Безплатна миграция на всичките твои сайтове
Ние ще мигрираме всички твои сайтове и имейл акаунти напълно безплатно, без значение колко сложно е това.

Бързо и безпроблемно
Без прекъсване или ненужни усложнения.

Техническа гаранция
Ние ще се уверим, че сайтът ти работи след трансфера.
Zettahost

В партньорство със хостинг компания Zettahost ви предоставяме възможност за 100% безплатен хостинг както и платени варианти на Споделен Хостинг, WordPress Хостинг, Semi-Dedicated Хостинг, VPS Хостинг, SSL Сертификати, домейни и др.
Можете да видите повече от ТУК


superhosting

В партньорство със хостинг компания Superhosting.BG ви предоставяме промо код за отстъпка при поръчка на нов споделен хостинг план СуперСтарт, СуперПро и СуперХостинг, както и за нов или трансфериран домейн от областите ,com, ,net, ,org, ,info, ,biz или ,eu, за период от 12 месеца:

и го използвай за своята поръчка от ТУК

Можете да вземете и виртуален сървър (VPS) 3 месеца безплатно при поръчка за една година, независимо от плана, с повече сървърни ресурси, пълен root достъп и всичко на SSD от ТУК и в меню Услуги Виртуални сървъри (VPS)
Ако имате въпроси, ще се радваме да Ви помогнем: