Компютърна поддръжка Услуги > Компютърна поддръжка

За да заявите услуга моля свържете се с нас ТУК За да проверите своята поръчка моля въведете кода си ТУК

Можем да извършим предлаганите услуги на място във вашият офис или да вземем вашето устройството от посочен адрес и след извършване на услугата да го върнем обратно!
При услугата "Вземане от адрес" (ако не сте наш клиент в Абонаментна поддръжка) се подписва приемо-предавателен протокол за машината(ите)/устройствата!
За фирми/клиенти в Абонаментна поддръжка извършваме с отстъпка и конфигурация на всички устройства в офиса след извършвани промени по машините ако се налагат такива:
конфигуриране на устройствата в интранет мрежа
инсталация на драйвери и настройка за безпроблемна работа на копирни и сканиращи устройства
конфигурация на WiFi устройства


Имате нужда от инсталация или настройка на операционна система, офис пакет, специализиран или друг софтуер, лаптопът/компютъра Ви прегрява и трябва да се почисти? Предлагаме пълен набор от услуги в IT сектора, просто ни потърсете и ние ще решим проблема Ви.Инсталиране на операционна система Windows с оригинален образ от MSDN (с всички необходими драйвери и софтуер):

Разделяне на хард диск на отделни дялове (без информация на него):

Инсталиране на програма или друг софтуер без преинсталация:

Инсталиране и стандартна настройка на безжичен (WiFi) рутер:


Вентилаторът засмуква прах, косми и други власинки от въздуха в помещението където се намира машината. Като попаднат там, те постепенно започват да се наслояват по перките на вентилатора и по отворите на радиатора като образуват преграда за въздушната струя, с която вентилатора би трябвало да охлажда процесора, чипсета и видео картата на лаптопа. Това смущава охлаждането и съответно вреди на машината ви. Ако не предприемете мерки за почистване/профилактика скоро може да се стигне и до необратими последствия.Профилактика на лаптоп, почистване от прах и смяна на термо паста:
*** цената варира в зависимост от модела на лаптопаи и сложността на разглобяване/сглобяване както и замърсеността му.


Предлагаме Ви извънгаранционен сервиз на лаптопи, компютри и друга компютърна и офис техника. Ние ще направим нужната диагностика за да установим проблема и след това нашите квалифицирани специалисти ще се погрижат за отстраняването му.Поправка, оптимизация, "забързване" на Windows:

Прехвърляне и запазване на информация от повреден или работещ харддиск HDD/SSD, започва от:


Транспорт в рамките на гр. Варна: 5 лв.
Отстъпка от 5% при заявена абонаментна поддръжка за минимум 1 г.
Отстъпка от 5% при заявка на еднократна поддръжка в пакетна услуга с най-малко 3 услуги.
Услугите се заплащат срещу протокол. Ако желаете фактура плащането е по банков път до 1 ден.


За да заявите услуга моля свържете се с нас ТУК За да проверите своята поръчка моля въведете кода си ТУК

В случай че се нуждаете от дистанционна поддръжка можете да изтеглите софтуера за дистанционен достъп AnyDesk от тук според вида на вашата операционна система и да ни пишете на support@wdbg.eu Цената за такава е 20лв. на час. След като получим мейла ви наш администратор ще се свърже с вас.