Как работим? Начало Как работим?

Ние сме професионална компания за уеб и графичен дизайн, ние създаваме, програмираме, ние не ползваме готови CMS системи като Wordpress, WooCommerce, Joomla, и др., ние създаваме от нулата със Bootstrap точно това което искате да имате а не това което "предлага системата". След като ни пишете ние поемаме грижата за вашето задание.
izrabotka na sait

1. Свържете се с нас на sales@wdbg.eu
2. Подайте идеите си за да ги разгледаме и коментираме. Съдействаме ви с безплатни насоки и съвети за абсолютно всичко от избора на домейн името ви до цялостната визия на сайта ви.
3. След като сме изкоментирали всичко и сте приели офертата ви изпращаме проформа фактура както и данни за достъп в my.wdbg.eu
4. Заплатили сте проформата си и вече можем да започнем.

Чудесно, сега вашето задание е нашата цел. Наели сме заедно домейн име, хостинг, SSL сертификат - общо взето всичко. Сега ние ще ги настроим и конфигурираме така че да работят за вас. Уебсайтът ви в началото е ето това:В последствие ние го пренаписваме визуално и структурно точно по вашето задание. В процеса на работа разполагаме сайта ви в директория която получавате само вие за да можете да следите онлайн 24/7 работата по сайта ви в реално време. Ние следваме дословно заданието ви но можете по всяко време да се свържете с нас на support@wdbg.eu за да коментираме нещо в проекта ви. Както ви казахме по-горе ние не робуваме на тежки CMS системи с които сте принудени да "свиквате" с това "което предлагат" те. Ние разработваме всяка частица от дизайна и функционалността на сайта ви точно както сте го поискали.Постепенно изграждаме всичко и го проверяваме и изпипваме до съвършенство. Всичко което сте подали в заявката си като изображения и текст се преглежда и обработва ако е нужно от нашите дизайнери и копирайтъри. Имайте в предвид че проекта може да търпи промени в процеса на работа но такива, които не възпрепятстват изграждането му, т.е. малки и семпли които не налагат тотално преструктуриране на системата. Пример: клиент си поръчва уникален сайт който да го представя пред клиентите му, при комуникацията в началото казва че сайта ще е за реклама но в последствие, след като му е дадена цена в оферта която е приел и заплатил и сайта е на 99% готов и той решава че вече иска продукта който ще представя със сайта си да може да се купува и поиска да добавим количка за пазаруване. Обясняваме че това променя тотално структурата, дизайна и функционалността на сайта както и че струва съвсем друга сума при което той изразява недоволство и отказва проекта. Да, колкото и парадоксално да звучи има и такива хора! Такива "клиенти" НЕ одобряваме! Това е подигравка със труда ни и за такива постъпки си удържаме сума за изработените часове труд както е записано в договора и общите ни условия (Политика на компанията ). Няма как да поръчаш, метафорично казано, лодка с гребла а да промениш внезапно решението си на финала и да кажеш че вече искаш яхта, на същата цена и само да се превърне ей така за един миг в нея, нали?!След като завършим проекта ви следва окончателно вие да кажете "ДА" а ние задължително ще го прегледаме и тестваме за последен път за да сме сигурни че е 100% перфектен и издържан откъм дизайн, функционалност и ще ви представи достойно в мрежата. След това го пускаме онлайн и го подаваме на търсещите машини за да го индексират и да започне да излиза в мрежата на търсене. Във уебсайт пакета има опции които са описани с цел да разберете колко оптимизация получава, освен това ние подаваме всеки проект и във Google My Business както и в Google Maps за да сме сигурни че бизнеса ви ще е 100% изпратен в мрежата и ще можете да разполагате с локация в бизнес мрежата на Google както и в картите му. И НАКРАЯ - ЕТО РЕЗУЛТАТА!